APŽVELKIME VISĄ PRAĖJUSĮ MŪSŲ RINKTINĖS 2016/2017 METŲ SEZONĄ.

Šie metai mūsų rinktinei buvo labai įtempti, su gausybe pergalių, ir, deja, buvusių nusivylimų. Su daugybe puikių emocijų, įspūdžių ir dar daugiau įgautos neįkainojamos patirties.

Spalį tarptautiniame „Janio Grinbergo atminimo turnyre“ užėmėme antrąją vietą.

Gruodį varžėmės su vyresnėmis Latvijos merginomis Latvijoje.Pavasarį surengėme dvi rinktinės stovyklas įgūdžiams lavinti. „J. Daniūno“ turnyre užėmėme trečią vietą.

Birželio mėnesį, paplūdimio rankinio turnyre pasirengimo metu, Čekijoje, laimėjome turnyrą „Praha cup“.

Birželio mėnesį Europos paplūdimio rankinio čempionate užėmėme 8-ąją vietą.Liepą pradėjome 4 savaičių pasirengimą Europos rankinio čempionatui, kuris vyko Klaipėdoje ir ten Užėmėme antrąją vietą! Įvykdėme kelias socialines akcijas.

Taip pat nemažai konkursų, kurių dėka, Jums iškeliavo mūsų atributika ar rėmėjų įsteigti prizai.

Dalyvavome žygiuose, žaidimuose, bendravome su daugybe įvairaus amžiaus žmonių ir rankinio mylėtojų, bei tokių, kuriems rankinis buvo naujovė. Nuvykę į tarptautinius turnyrus kaskart sutikdavome lietuvių, su kuriais nemažai bendravome ir jie net atvyko mūsų palaikyti (kaip kad buvo Prahoje ar Zagrebe).

Ir per visą šį sezoną praleidome net 64 dienas kartu! Praleistas laikas kartu neabejotinai mus suartino, suvienijo, užgrūdino ir paruošė mus tarptautinėms kovoms!

Tariame didelį AČIŪ visiems, kas mus palaikė, kas buvo ir yra su mumis kartu! Siekime pergalių kartu! KARTU MES JĖGA – NUGALĖS LIETUVA!!!

By admin